Art i expressió per embarassades, mares i nadons

Art per embarassades, mares i nadons

Un espai que ens permetrà reconnectar amb la nostra saviesa i creativitat femenines. A través de tècniques artístiques i corporals explorarem qui som i descobrirem alguns territoris comuns que compartim amb altres dones.

La maternitat i lʼembaràs és un període de transformació de la dona i de creació de vida i, com a tal, és un moment de vulnerabilitat, de força i de potent aprenentatge. Aquesta transformació implica travessar un període dʼemocions intenses i per això cal trobar un espai dʼacompanyament respectuós, on es tingui lʼoportunitat dʼexperimentar lliurement i així retrobar més satisfactòriament el seu nou lloc.

Serà un espai de creativitat, acompanyament respectuós, de llibertat i de respecte, on pots venir sola o si ho desitges amb el teu nadó.

Qualsevol persona pot beneficiar-se, sense necessitat de tenir experiència artística ni coneixements tècnics previs.

Horari:

Dimecres de 10.30 a 12.00h.

Preu:

40€/mes o 120€/trimestrals*
*(si pagues trimestralment, tens la matrícula gratuïta)

Matrícula:

15€ l’any. Vàlida per tots els cursos

Imparteix

Elisenda Fusté. Artterapeuta. Tot i haver-se especialitzat gràcies al màster integratiu en Artteràpia (Grefart – UdG, 2009-2011) i ser sòcia de l’Associació professional d’Artterapeutes Grefart, prèviament es va graduar en Realització audiovisual i multimèdia (2008) i va especialitzar-se en Fotografia (2009). La decisió que va prendre en reorientar la seva carrera professional, responia a la oportunitat que representa el poder aplicar tots els coneixements adquirits durant els anys universitaris en un àmbit terapèuticoartístic i, sobretot, a les ganes de poder treballar més a prop de les persones.

www.elisendafuste.com

 

Facebook
Instagram
Twitter