Art i joc

Art i joc pel creixement interior

Durant la infància l’art i el joc actuen com a llenguatges primordials per expressar i comunicar-nos amb el món. En aquests tallers, utilitzarem tots els llenguatges artístics per permetre manifestar tot allò que no es pot expressar amb paraules, oferint-nos una manera de comunicació natural i fàcil, potenciant la creativitat i enfortint la nostra autoestima. Un espai de relació i expressió lliure pels més petits, on experimentarem amb diferents materials i oferirem propostes que potenciïn l’expressivitat i la creativitat pròpia.

Les sessions es desenvoluparan partint de les inquietuds, idees i propostes de cada nen i nena, en un clima de respecte. No es tracta d’ensenyar sinó de suggerir i guiar al grup, tenint en compte cadascuna de les seves individualitats.

Totes les activitats aniran adreçades cap al propi descobriment de les diferents realitats, sensacions, situacions i idees de cadascuna de les persones que participin en el taller. El joc, la investigació i l’experimentació seran les metodologies principals.

Aquestes sessions estan adreçades a nenes i nens d’entre 3 a 12 anys

Horari:

Consulta’ns els horaris

Preu:

38€/mes o 100€/trimestrals

Inscripcions a:

hola@lluerna.cat | 644 30 37 32

Imparteix

Elisenda Fusté. Artterapeuta. Tot i haver-se especialitzat gràcies al màster integratiu en Artteràpia (Grefart – UdG, 2009-2011) i ser sòcia de l’Associació professional d’Artterapeutes Grefart, prèviament es va graduar en Realització audiovisual i multimèdia (2008) i va especialitzar-se en Fotografia (2009). La decisió que va prendre en reorientar la seva carrera professional, responia a la oportunitat que representa el poder aplicar tots els coneixements adquirits durant els anys universitaris en un àmbit terapèuticoartístic i, sobretot, a les ganes de poder treballar més a prop de les persones.

www.elisendafuste.com

 

Facebook
Instagram
Twitter