Artteràpia. Sessions individuals

Artterapia Lluerna

L’Artteràpia és un mètode que treballa de manera integradora amb tots els llenguatges artístics: plàstica, escriptura creativa, teatre, dansa, música,…

La seva finalitat és la de potenciar i acompanyar els processos creatius que puguin generar canvis en les persones i en la seva forma de viure les circumstàncies que els envolten. Ens ajuda a incrementar la consciència dʼun mateix i dels altres, i a connectar amb el nostre món intern, possibilitant canvis en àrees molt profundes en les quals les paraules tenen dificultats per accedir-hi.

 

Com treballem?

L’eix principal són els processos de creació que es donen en les produccions a través de la inspiració artística i els materials dels que en servim. Aporten una proposta d’obertura de les dificultats i al mateix temps de suport a la seva resolució.

L’altre eix el constitueix el vincle que es va formant en la relació emocional i de comunicació entre l’artterapeuta i la persona que atén. Permet desenvolupar noves formes de relació, tant amb els altres com amb les parts menys conegudes de nosaltres mateixos.

Artterapia

 

A qui es dirigeix?

Qualsevol persona pot beneficiar-se de lʼartteràpia sense necessitat de tenir experiència artística ni coneixements tècnics previs i està especialment indicada a usuaris que per les seves circumstàncies troben difícil (o no poden) lʼarticulació verbal dels seus conflictes i emocions.

L’Artteràpia es pot utilitzar amb qualsevol col·lectiu de qualsevol edat sempre que hi hagi la voluntat de la persona dʼiniciar un treball en la qual és animat/da a emprendre un procés artístic. Les sessions dʼartteràpia poden ser útils per persones que es troben desorientades, tenen ansietat, han perdut alguna persona propera, han acabat una relació o qualsevol altre tipus de pèrdua. També és recomenable per persones deprimides, estresades, problemes dʼinsomni, inseguretat, entre altres simptomes.

 

Horari:

A convenir

Inscripcions a:

hola@elisendafuste.com | 644 30 37 32


 

Imparteix

Elisenda Fusté. Artterapeuta. Tot i haver-se especialitzat gràcies al màster integratiu en Artteràpia (Grefart – UdG, 2009-2011) i ser sòcia de l’Associació professional d’Artterapeutes Grefart, prèviament es va graduar en Realització audiovisual i multimèdia (2008) i va especialitzar-se en Fotografia (2009). La decisió que va prendre en reorientar la seva carrera professional, responia a la oportunitat que representa el poder aplicar tots els coneixements adquirits durant els anys universitaris en un àmbit terapèuticoartístic i, sobretot, a les ganes de poder treballar més a prop de les persones.

www.elisendafuste.com

Facebook
Instagram
Twitter