De Rupià a Broadway. Campus d’estiu artístic

Casal d'Estiu

D’aquí a Broadway és un recorregut interdisciplinari dins del món de les noves arts escèniques. Posarem en acció activitats dinàmiques, estimuladores i divertides perquè els participants descobreixin el món de la interpretació, el ball, el cant i finalment farem un musical com els de Broadway!

Cada setmana aprofundirem en una disciplina artística diferent, el treball de creació artística es combinarà amb tallers, jocs i dinàmiques que conduiran als participants a viure un munt d’emocions noves. La tecnologia tindrà un paper principal en el desenvolupament de les activitats. Els alumnes hauran d’aprendre a interactuar i utilitzar els equipaments de vídeo, fotografia i so en el transcurs de moltes de les dinàmiques.

La primera setmana obrirà la porta al món de la interpretació; durant la segona setmana el cos no es pararà de bellugar amb les lliçons de ball; la tercera setmana farà tremolar les copes amb les classes de cant; finalment, l’última setmana posarà en acció totes les coses apreses amb la representació d’un musical inèdit.

Un nou concepte de campus artístic adaptat a l’era digital, pensat per fer amics, jugar, riure i fer molt, molt de teatre!

Preparats per viure un estiu de Broadway?

Programació:

Setmana 1: Del 3 al 7 de juliol (INTERPRETACIÓ)
Setmana 2: Del 10 al 14 de juliol (BALL)
Setmana 3: Del 17 al 21 de juliol (CANT)
Setmana 4: Del 24 al 28 de juliol (MUSICAL)

Edats recomenades:

De 6 a 12 anys

Dies i horari:

De 9.00 a 13.00 h., de dilluns a divendres.
Del 3 al 28 de juliol

* Servei d’acollida (gratuït amb reserva prèvia)
de 8:30h a 9:00h i de 13:00h a 13:30h

* Servei carmanyola de 13:30h a 15:00h (amb reserva prèvia)
Tota la setmana: 20 €
1 dia: 5 €

Preu:

Opció 1: 85€ – 1 setmana
Opció 2: 170€ – 2 setmanes
Opció 3: 250€ – 3 setmanes
Opció 4: 320€ – 4 setmanes

- La reserva de la plaça implica el pagament del 50% de l’import del casal.
- El 50% restant de l’import del casal, es farà per transferència una setmana abans de començar.

Descomptes:

- Si portes a un amic o el teu germà/na tindràs un 5% de descompte
- Famílies monoparentals i nombroses 5% de descompte

Inscripcions:

Fins al 21 de juny

Inscriu-te a l'activitat

 

 

EramZetaL’Escola ERAM Zeta, projecte educatiu de l’Escola Universitària ERAM i ERAM Medialab, sorgeix amb la finalitat d’educar en l’ús de les noves tecnologies aplicades, les arts escèniques i la creativitat amb l’objectiu de preparar a la societat pels reptes socioculturals i econòmics del segle XXI. ERAM Zeta està dirigida a nens des de 4 anys fins als 17 que volen formar-se en el camp de les noves professions creatives. L’escola aposta per una formació multidisciplinària basada en l’eduteniment, en el qual a partir de jocs, recursos innovadors i processos creatius, realitzen un trajecte formatiu amb l’ús dels audiovisuals i les noves disciplines artístiques com a eix transversal, estimulant així la seva imaginació i habilitats digitals. ERAM Zeta es caracteritza per utilitzar metodologies d’aprenentatge significatiu, amb les quals els alumnes són el centre dels processos d’ensenyament-aprenentatge.

 

Facebook
Instagram
Twitter