El casal de la Malva

Casal Estiu La Malva

La Malva a l’estiu és oberta, espontània, plena de color i vida. I s’obre amb entusiasme per gaudir de l’estació de la llum. El casal artístic de la Malva floreix amb propostes que abracen la creativitat, el moviment i les sortides a la natura. Des del joc lliure, la curiositat i la vivència.

Un espai per ser i sentir la vida. Amb propostes creatives com dibuix, argila, moviment, contes, joc lliure, massatges, cuina, hort… I un temps per escoltar-me i sentir els/les altres, l’entorn, les plantes, els camins, els insectes, els ocells, el sol, la pluja, el vent, la terra… la vida.

Un dia a la Malva:

De 9 a 9.30h: Arribada.
A les 9.45h: Cercle de benvinguda.
Espai de compartir com ens sentim, explicar, parlar del que ens vé de gust fer / Presentació de la proposta diària.
De 10 a 11.45h: Joc lliure, proposta o sortida.
A les 10.30h. Fruita o fruits secs.
A les 11.45h: Recollida de l’espai.
A les 12h. Cercle de compartir / Contes i cançons.
A les 12.30h: Dinar.
A les 13h. Joc lliure o temps de seda (conte, cançons i massatges).
De 13.30 a 14h. Comiat.

Casal estiu La Malva

Edats recomenades:

De 2 a 6 anys

Dies i horari:

Del 2 al 31 de juliol

De dilluns a divendres de 9 a 14h.

  • Entrada: de 9 a 9.30h.
  • Recollida: de 13.30 a 14h.
  • Possibilitat d’ampliar 1 hora després de l’horari habitual.

Preu:

Aportació: 300 €*
Material i assegurança: 20 €

Descomptes:

* Es farà un 20% de descompte pel segon/a germà/na.

Lloc de realització:

Lluerna (Carrer indústria 8, Rupià. Baix Empordà)

Inscripcions:

Fins l’1 de juny.
644 846 696
lamalva@lluerna.cat

 

Acompanyants

Patricia Hillaire

Patricia Hillaire

El meu primer acostament a l’educació és a través l’Educació Creadora d’Arno Stern. Vaig pintar durant 2 anys i després em vaig formar. Al tornar a Barcelona vaig obrir un taller començant a relacionar-me amb famílies i escoles entre elles Xantala i més endavant La Caseta.

El meu interès creixent em va portar a fer una formació en educació lliure i continuar formant-me amb ‘Diraya Expressió’ (Bilbao).
Aquests 14 anys oferint tallers de pintura i argila i 4 anys com a acompanyant en escoles lliures m’animen a seguir en contacte amb la infància per aprendre i acompanyar des de la humilitat.

Neus Sousa

Neus Sousa

Apreciant l’educació i el benestar com arrels on créixer centro la meva formació en Magisteri i en Coaching amb Cavalls. En sorgeix Dhara, projecte que abraça activitats lúdiques i de benestar a l’aire lliure i amb cavalls.

Al mateix temps, després de treballar en l’ensenyament públic a escoles de Barcelona i Girona, obro la mirada a conèixer l’Educació Lliure. Començo la meva trajectòria professional en aquest àmbit el 2013. Em nodreixo en formació en Educació Lliure i acompanyament emocional a la infància i aquest camí il.lumina altra vegada amb sentit coherent i vital la meva experiència d’acompanyament respectuós als infants.

Facebook
Instagram
Twitter