Curs de cuina vegetariana, crudivegana i vegana

Cuina Vegana

Un cos que no se’l tracta amb estima i respecte simplement no pot créixer i avançar correctament… és qüestió de temps que els desequilibris s’imposin i tot el nostre confort trontolli. És hora de reconquistar la salut, i no sols a través del que ingerim, sinó també a través de les nostres emocions i els nostres pensaments.

Amb aquests tallers la idea és promoure el canvi, generar consciència, ajudar, inspirar, acompanyar, compartir i difondre una alimentació saludable, respectuosa amb tot el que ens envolta i la resta d’èssers vius i deliciosa! Podem transformar les nostres vides mitjançant una cuina neta i sense excessos, tornant a lo senzill i lo natural, tractant d’alimentar-se i no sols de menjar.

Durant els tallers de cuina vegetariana, vegana i crudivegana aprendrem a utilitzar alternatives als productes d’origen animal i com dirigir-se cap a una alimentació de base vegetal, més nutritiva, més saludable i molt gustosa; utilitzarem fruita i vegetals frescos de temporada i ecològics, fruits secs, llavors i germinats, llegums i cereals integrals, algues i espècies, fermentats i sucres sense refinar; aprendrem a cuinar amb proteïnes completes d’origen vegetal i aliments energètics com els carbohidrats complexes, el combustible del cos!; aprendrem receptes lliures de sucres, lliures d’ingredients refinats i adulterats, plens de vida , energia i amor; receptes antioxidants, antiinflamatòries, alcalinitzants, revitalitzants, regeneratives, delicioses i plenes de color, 100% vegetals!

Algunes de les moltes coses que aprendràs a fer la properes sessions.

Espectacle pels sentits!!

Vine i comprovar per tu mateix que a través de l’alimentació podem restablir la nostra salut, rejovenir i sentir-nos més sans i vitals que mai!

Material necessari:

Un o dos recipients per emportar-vos el menjar del taller.

Propera sessió:

Dimarts 10 d’octubre, 14.00 a 15.30h.

Preu:

25€/taller + 5€/material *
*Inclou taller d’1,5h amb menú complet + tastet + receptes/informació nutricional

Inscriu-te a l'activitat

 

Imparteix

Laura Martínez
Laura Martinez. Experta en alimentació vegetariana per l’Escuela de cocina vegetariana de Ana Moreno i practicant d’un estil de vida vegetariana durant més de 7 anys. La meva alimentació no ha sigut sempre la meva preocupació, però senzillament el dia en què la salut falla i el desequilibri s’imposa és quan l’alimentació i l’estil de vida es posen en el punt de mira. Quantes vegades ens han dit ¨cuida’t molt¨o ho hem dit nosaltres, però realment sabem el que diem? Que significa cuidar-se? Quan hem deixat córrer els anys pensant a sortir, estudiar, treballar, viatjar, viure sense parar ni un segon, omplint el cos de menjar, no d’aliments, de sorolls, d’estrès, de fatiga, d’estímuls visuals, d’activitat incessant, ens adonem que ens hem oblidat d’estimar-nos I respectar el cos I el seu funcionament… Verdaderament ningú ens ensenya a alimentar-nos en comptes de menjar!

Facebook
Instagram
Twitter