Dansamamaterra

La dansa oriental per la fertilitat, la preparació al part, la recuperació post-part i el climateri. Ballem des de l’úter.

La dansa oriental ens fa bellugar la pelvis, el que l’envolta per fora (les abdominals) i els òrgans interns. Just al bell mig de la cavitat pèlvica es troba l’úter; així, els moviments rotatoris de la pelvis i les ondulacions abdominals tonifiquen les fibres longitudinals i circulars que el recobreixen. Ballem des del nostre centre, l’úter, arrelades a terra amb els peus, alliberant la pelvis per aconseguir una columna estirada i sense tensions. El sól pelvià, associat al nostre equilibri i força, s’activa al treballar les abdominals i el diafragma. Els passos de la dansa oriental imiten el treball de part i els sexuals; per això són beneficiosos per la fertilitat (la pràctica corregeix la posició d’úters en retroversió, permet la millor nidació), prepara la dona per gaudir d’un millor part, és recomanable per recuperar tò al sól pelvià després del part i durant el climateri.

Adreçat a dones, homes, mares, mares amb nadons i embarassades.

Horari:

Dimarts 17.15 a 18.15 h.

Preu:

40€/mes o 120€/trimestrals

Inscripcions a:

dansamamaterra@gmail.com | 677 45 35 08


Imparteix

Noèlia Costa Medina. L’interès pel món àrab (llicenciada en Filologia Àrab) i que ballo des dels set anys m’han fet aprofundir naturalment en la Dansa Oriental. He après anant pel Marroc, Tunísia, el Caire, Barcelona i el viatge més colpidor on m’ha portat aquesta dansa és al centre de mi mateixa. http://dansamamaterra.blogspot.com.es/

Facebook
Instagram
Twitter