El joc de pintar

El joc de pintar

Taller de pintura basat en les condicions per al joc de pintar definides per Arno Stern. Ell va observar que el que pinten els nens no té a veure amb el que veuen, sino que descobreix un codi universal que es compon de 70 elements, una programació que es desenvolupa. Els nens pinten les mateixes coses i repeteixen milers de vegades per comprovar què poden fer. Aquesta activitat no es valora. A la mà arriba el que se’ls imposa i el pensament del que volen representar si no hi ha imposició de models. Hi ha joc. No és art, no conté missatge. Es fan experts en el color jugant; aprenen per mitjà de la investigació. Són persones que estan conquistant la seva autonomia i llibertat.

Els nens necessiten treballar per créixer. Creem amb els participants una relació d’assistència que indica que els acceptem incondicionalment. Creiem en les seves capacitats perquè les coneixem.

Treballem amb una taula-paleta amb pintura guaix de 18 colors i la possibilitat de crear altres colors en una taula de mescles.

Taller de pintura per a nens i persones adultes.
 
Taula pintar Arno Stern
 

Horari:

Dimecres de 17.30 a 19h

Preu:

40€/mes +  40€/material a l’any

Inscripcions a:

patricia.hillaire@gmail.com | 629015016

 

Imparteix

Patricia Hillaire

Patricia Hillaire

El meu primer acostament a l’educació és a través l’Educació Creadora d’Arno Stern. Vaig pintar durant 2 anys i després em vaig formar. Al tornar a Barcelona vaig obrir un taller començant a relacionar-me amb famílies i escoles entre elles Xantala i més endavant La Caseta.

El meu interès creixent em va portar a fer una formació en educació lliure i continuar formant-me amb ‘Diraya Expressió’ (Bilbao).
Aquests 14 anys oferint tallers de pintura i argila i 4 anys com a acompanyant en escoles lliures m’animen a seguir en contacte amb la infància per aprendre i acompanyar des de la humilitat.

 

Facebook
Instagram
Twitter