Espai de joc en família

Espai de joc en familia

Un espai acollidor adreçat a famílies amb infants de 0 a 6 anys per compartir un temps on explorar, crear, relacionar-se i jugar amb llibertat. Amb propostes obertes com el taller d’argila, pintura, altres manualitats amb paper, cosir, cuina, etc. I un espai on endinsar-se en el joc lliure des del moviment, el joc simbòlic, els contes, l’espai de sorra, el teatret… i tot el que es pugui crear, inventar i construir!

Al mateix temps, taller de pintura per adults, des de la mirada de l’Educació Lliure, per gaudir d‘un espai de creativitat mentre els infants juguen.

Amb espai de berenar!

Us hi esperem!

Horari:

El primer dimecres de cada mes, de 16.30 a 18.30h

6 març
3 abril
8 maig
5 juny

Preus:

Entrada gratuïta (És necessari confirmar l’assistència abans de venir)
10€/adult pel taller de pintura - és necessari fer una reserva amb antelació
*Possibilitat de servei de cangur. Consultar preus

Inscripcions a:

644 846 696
lamalva@lluerna.cat
Facebook

Instagram 

 

Acompanyants

Patricia Hillaire

Patricia Hillaire

El meu primer acostament a l’educació és a través l’Educació Creadora d’Arno Stern. Vaig pintar durant 2 anys i després em vaig formar. Al tornar a Barcelona vaig obrir un taller començant a relacionar-me amb famílies i escoles entre elles Xantala i més endavant La Caseta.

El meu interès creixent em va portar a fer una formació en educació lliure i continuar formant-me amb ‘Diraya Expressió’ (Bilbao).
Aquests 14 anys oferint tallers de pintura i argila i 4 anys com a acompanyant en escoles lliures m’animen a seguir en contacte amb la infància per aprendre i acompanyar des de la humilitat.

Neus Sousa

Neus Sousa

Apreciant l’educació i el benestar com arrels on créixer centro la meva formació en Magisteri i en Coaching amb Cavalls. En sorgeix Dhara, projecte que abraça activitats lúdiques i de benestar a l’aire lliure i amb cavalls.

Al mateix temps, després de treballar en l’ensenyament públic a escoles de Barcelona i Girona, obro la mirada a conèixer l’Educació Lliure. Començo la meva trajectòria professional en aquest àmbit el 2013. Em nodreixo en formació en Educació Lliure i acompanyament emocional a la infància i aquest camí il.lumina altra vegada amb sentit coherent i vital la meva experiència d’acompanyament respectuós als infants.

Facebook
Instagram
Twitter