Hatha Ioga

El Hatha Ioga és un mètode simple, però poderós per alliberar tot el potencial del cos i la ment. Ioga significa unió, especialment la unió dels aparents pols oposats com: pensament i acció o moviment i respiració. La respiració actua com a enllaç dinàmic entre els nostres pensaments i accions. Utilitzem el cos per deixar anar la respiració i fent això la ment s’enfoca i es relaxa. Les tècniques que proposa el Hatha Ioga per aconseguir-ho són les asanas (postures físiques), els pranayamas (la respiració), la relaxació (ioga nidra) i la meditació.

Els beneficis més evidents d’una pràctica honesta i compromesa de ioga són: increment de la flexibilitat, força i energia,  millora de la concentració, la vitalitat, la relaxació profunda, l’equanimitat, la calma i el contentament. També equilibra els nostres sistemes (nerviós, digestiu, endocrí) aportant benestar a nivell físic. Aporta claredat mental i ajuda a gestionar millor les nostres emocions. Essencialment, el ioga té a veure amb l’auto coneixent i l’auto desenvolupament, és una invitació a deixar anar el teu potencial real i a arribar a la teva pròpia i veritable naturalesa.

Material necessari:

Màrfega o mocador/tovallola per cobrir màrfega de Lluerna, i roba còmoda.

Horari:

Dimarts de 18.30 a 20h.
Dijous de 18.30 a 20h.

Preu:

42€/mes o 126€/trimestrals
15€/classe solta

Inscripcions a:

info@gemmaioga.cat | 649 68 56 89

Imparteix

Gemma Massó. Vaig iniciar-me en el Hatha Ioga l’any 2007 a Barcelona, amb la professora Delphine Guermeur. Va ser la meva mestre durant 6 anys, ella em va introduir en el món del ioga, no com a una activitat física sinó com a una forma i opció de vida. L’any 2010 vaig decidir  profunditzar en aquesta disciplina començant la formació de 4 anys de Hatha Ioga i Medicina Xinesa al Happy Ioga de Barcelona.
Durant aquests anys m’he format en Ioga per nens amb Verònica Cobos de Ioga i nens i Ioga per Embarassades i post part amb la professora Dalila Wagner al Happy Yoga Pelayo, seguint les ensenyances del mètode Iyengar i des del treball dels chakras.
Al 2013 també em vaig formar en Yin Yoga amb Kathy Paez al Zentro yoga Barcelona. Al 2017 vaig realitzar la Formació de profundització per a professors de Ioga al Happy Yoga Barcelona. Set mesos de treball intens en la pràctica d’asanas, pranayama, meditació i satsangha.
Des del 2010 fins ara no he deixat d’aprendre i formar-me, ampliant coneixements i tècniques que aplico a les meves classes.
Aquí a l’Empordà imparteixo classes de ioga, ioga embarassades, postpart i ioga nens a l’Espai Lluerna de Rupià i al Club de tennis La Bisbal d’Empordà. També realitzo extraescolars de ioga per nens i en família a l’Escola de Verges i de la Pera.
Email: info@gemmaioga.cat
Web: gemmaioga.cat

Facebook
Instagram
Twitter