Ioga post part per mares i nadons

La pràctica de ioga post part amb nadons t’ajuda a escoltar el cos, les teves necessitats físiques i emocionals i a fer més estret el vincle amb el teu nadó. Aprendràs a exercitar el cos durant el post part amb seguretat i amor junt amb el teu nadó.

A través de postures de ioga, estiraments i tècniques de respiració adaptats al post part, podràs recuperar i desenvolupar la força i l’estabilitat central del cos. Enfocarem la pràctica a tonificar el sol pèlvic, la faixa abdominal, la recol·locació dels òrgans interns i de la matriu i l’alineació de la columna vertebral per tornar la postura corporal a la seva forma natural. A més mares i nadons trobaran un espai per relaxar-se, gaudir i compartir.

Quan podem començar la pràctica?

Si ha estat un part vaginal i la recuperació és relativament ràpida, poden començar als 40 dies, o un mes després del part. Si ha estat per cesària, millor esperar als 2 mesos.
Millor consultar el teu ginecòleg abans de començar la pràctica.

Recomanat per a nadons d’1 a 8 mesos.

Material necessari:

Màrfega o mocador/tovallola per cobrir màrfega de Lluerna, manta gruixuda per col·locar el nadó, pilota de 70/90cm i roba còmoda.

Horari:

Consultar horaris disponibles

Preu:

42€/mes o 126€/trimestrals
15€/classe solta

Inscripcions a:

info@gemmaioga.cat | 649 68 56 89

 

Imparteix

Gemma Massó. Vaig iniciar-me en el Hatha Ioga l’any 2007 a Barcelona, amb la professora Delphine Guermeur. Va ser la meva mestre durant 6 anys, ella em va introduir en el món del ioga, no com a una activitat física sinó com a una forma i opció de vida. L’any 2010 vaig decidir  profunditzar en aquesta disciplina començant la formació de 4 anys de Hatha Ioga i Medicina Xinesa al Happy Ioga de Barcelona.
Durant aquests anys m’he format en Ioga per nens amb Verònica Cobos de Ioga i nens i Ioga per Embarassades i post part amb la professora Dalila Wagner al Happy Yoga Pelayo, seguint les ensenyances del mètode Iyengar i des del treball dels chakras.
Al 2013 també em vaig formar en Yin Yoga amb Kathy Paez al Zentro yoga Barcelona. Al 2017 vaig realitzar la Formació de profundització per a professors de Ioga al Happy Yoga Barcelona. Set mesos de treball intens en la pràctica d’asanas, pranayama, meditació i satsangha.
Des del 2010 fins ara no he deixat d’aprendre i formar-me, ampliant coneixements i tècniques que aplico a les meves classes.
Aquí a l’Empordà imparteixo classes de ioga, ioga embarassades, postpart i ioga nens a l’Espai Lluerna de Rupià i al Club de tennis La Bisbal d’Empordà. També realitzo extraescolars de ioga per nens i en família a l’Escola de Verges i de la Pera.
Email: info@gemmaioga.cat
Web: gemmaioga.cat

Facebook
Instagram
Twitter