Conscients de la importància de que els primers anys de vida dels infants són els més determintants per la nostra existència, d’aquí sorgeix la creació d’un entorn saludable pel desenvolupament integral del nen/a. Un espai d’aprenentatge i joc en el que tant nens i nenes com adults creixem de la mà. Una educació activa, on l’infant se senti feliç, segur i sobretot lliure en el seu aprenentatge, en el seu desenvolupament i en el seu joc.

La proposta de la Malva és acompanyar l’infant en el camí del seu desenvolupament, amb amor, respecte i llibertat pels seus ritmes i la seva curiositat. Creiem que les persones són curioses per naturalesa i que mentre existeixi una motivació interna no és necessari motivar des de fora.

El seu progrés en l’autonomia i l’autoregulació dels propis processos el centrem en el desenvolupament de les percepcions emocionals, motrius, socials i cognitives.

L’acompanyament de l’adult és des d’una mirada neta, àmplia i amorosa, afavorint l’activitat espontània dels nens i les nenes i facilitant vivències i materials on puguin satisfer les seves necessitats, a partir de la seva pròpia curiositat i interès i descobrint per si mateixos/es l’entorn i les experiències on es troben.

Tenim present que sembrar valors positius ens farà créixer amb unes arrels sanes: l’alegria de viure, l’obertura i la disponibilitat per a les experiències noves, la confiança en un mateix, l’auto estima, la percepció dels propis ritmes d’expansió i de replegament, la capacitat de prendre les pròpies decisions, la percepció i empatia amb els altres, etc. I entenem l’aprenentatge d’aquests valors com un procés incessant de presa de decisions, assumint també així les seves conseqüències, on l’error forma part del procés d’aprendre per un mateix.

 

Obert

De Setembre a Juliol, de dilluns a divendres

Adreçat a

La Malva: Nenes i nens de 2 a 6 anys
La Petita Malva: Un espai acollidor per nadons de 10 a 24 mesos on abracem amb cura aquesta etapa i on poden explorar des del moviment lliure i el vincle amorós amb l’adult.

Horari

De 9 a 15h*
* Segons les places, oferim horari reduït de 9 a 12h o bé de dos dies a la setmana de 9 a 15h. Ens podeu contactar i us informarem sobre la disponibilitat i les quotes.

Contacte

644 846 696
lamalva@lluerna.cat
Facebook

Instagram 

Acompanyants

Patricia Hillaire

Patricia Hillaire

El meu primer acostament a l’educació és a través l’Educació Creadora d’Arno Stern. Vaig pintar durant 2 anys i després em vaig formar. Al tornar a Barcelona vaig obrir un taller començant a relacionar-me amb famílies i escoles entre elles Xantala i més endavant La Caseta.

El meu interès creixent em va portar a fer una formació en educació lliure i continuar formant-me amb ‘Diraya Expressió’ (Bilbao).
Aquests 14 anys oferint tallers de pintura i argila i 4 anys com a acompanyant en escoles lliures m’animen a seguir en contacte amb la infància per aprendre i acompanyar des de la humilitat.

Neus Sousa

Neus Sousa

Apreciant l’educació i el benestar com arrels on créixer centro la meva formació en Magisteri i en Coaching amb Cavalls. En sorgeix Dhara, projecte que abraça activitats lúdiques i de benestar a l’aire lliure i amb cavalls.

Al mateix temps, després de treballar en l’ensenyament públic a escoles de Barcelona i Girona, obro la mirada a conèixer l’Educació Lliure. Començo la meva trajectòria professional en aquest àmbit el 2013. Em nodreixo en formació en Educació Lliure i acompanyament emocional a la infància i aquest camí il.lumina altra vegada amb sentit coherent i vital la meva experiència d’acompanyament respectuós als infants.

Facebook
Instagram
Twitter