Mindfulness per a embarassades i parelles

Mindfulness per a embarassades i parelles

El curs va adreçat a totes les futures mares i pares interessades en el Mindfulness, a totes les dones i parelles d’embarassades que aspiren a realitzar un creixement personal aprofitant aquest període tan especial de la vida, a totes les dones i parelles d’embarassades que sofreixen ansietat o estrès durant l’embaràs relacionat amb el mateix embaràs o per altres motius ben diferents. Està especialment indicat també a les dones embarassades i parelles en situació d’embaràs complicat o de risc.

En aquest programa es realitza una adaptació del programa clàssic de MBSR® (Mindfulness Based Stress Reduction Program) ideat per el Center of Mindfulness de la Universitat de Massachusetts. Al llarg de 8 setmanes, aprendrem a prendre consciència de nosaltres mateixes i del nostre entorn més immediat tenint molt en compte la relació amb el nostre propi cos i amb el bebè.

Aprendrem a viure plenament el moment present, a gaudir-lo i a acceptar-lo. Es treballarà de forma especial el vincle mare-pare-nadó i es combinarà l’aprenentatge de l’Atenció Plena amb diferents eines psicoeducatives i cognitives sobre el procés de l’embaràs, la preparació del part i la criança.

Si tens qualsevol dubte sobre el curs, pots posar-te en contacte amb la Irene al correu electrònic irene.falgas@insight.cat o en aquest número de telèfon:

615 766 858

Horari:

Dimecres de 15.00 a 17:00h

Dies:

1, 8, 15, 22 i 29 de març
5, 19 i 26 d’abril

Preu:

220€/curs*
*(si pagues tot el curs en una sola vegada, tens la matrícula gratuïta)

Consulta altres opcions de pagament.

Matrícula:

15€ l’any. Vàlida per tots els cursos

Inscriu-te a l'activitat

 

Imparteix

Irene Falgàs
Irene Falgàs Bagué. Originària de l’Empordà, és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic). Especialista en Psiquiatria General i Psiquiatria Cultural. Combina tasques assistencials, de recerca i docents. Ha realitzat estades d’investigació, assistència i formació a la Divisió de Psiquiatria Social i Cultural de la Unviersitat McGill de Montreal, Canadà i al Centre per la recerca en Salut Mental Multicultural de la Universitat de Harvard, Boston. Ha treballat com a psiquiatra general i investigadora al Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron a Barcelona. Actualment, treballa com a investigadora clínica i terapeuta en Mindfulness al Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i és consultora d’investigació a la Unitat de recerca sobre les Disparitats ètniques (Disparities Research Unit) del Massachussets General Hospital associat amb la Universitat de Harvard a Boston. Formada en la pràctica del Mindfulness i en Teràpia cognitiu-conductual

Facebook
Instagram
Twitter