Part i moviment conscient

Part Moviment Conscient

Les sessions de part i moviment estan dirigides a totes aquelles dones que desitgen un part respectat i conscient.

Les sessions són totalment pràctiques. Treballarem sempre des del moviment, adquirint el coneixement i la consciència corporal i anatòmica que ens facilitarà el procés de part. (Basat en la formació professional Parto y movimiento®)

Parir és connectar-se amb una mateixa, amb l’instint i la força interior. El cos ja sap parir, però és cert que si aprenem a escoltar-nos i ens coneixem podem acompanyar l’arribada del nadó amb més tranquil·litat i consciència.

Els objectius d’aquest curs són:

  • Donar-se l’oportunitat de tenir un part conscient.
  • Fer un treball de consciència de la zona pèlvica, perineal i també corporal.
  • Augmentar la confiança en el procés natural de parir.
  • Descobrir com la mobilitat de la pelvis i la fluïdesa de la respiració poden ser grans aliats per al part.
  • Tenir més control corporal i aprendre a connectar-nos-hi.
  • Obtenir eines i estratègies per acompanyar les contraccions, contactar amb el nadó i acompanyar-lo a néixer. Això és especialment important en un part amb epidural.
  • Experimentar i vivenciar, amb o sense parella, i amb l’ajuda de la respiració, una gran varietat de posicions i moviments que faciliten a la pelvis adaptar-se al nadó durant la dilatació i l’expulsiu.

 

Horaris:

Dilluns de 18.30 a 20.00h.

Dies:

Octubre (1, 8, 15, 22 i 29)

Preu:

125€/curs

Inscripcions a:

partimoviment@gmail.com | 699 216 726

 

Imparteix

Lu Arroyo. Sóc la Lu i crec que tota dona mereix un part respectat i conscient. Sóc mare. Realitzo la formació professional de Parto y movimiento®amb Núria Vives.De formació sóc educadora, musicoterapeuta, trainer P.N.L i estudio anatomía sistèmica entre d’altres coses. Sobretot em considero una persona curiosa i apassionada entorn al món de l’educació i de la salut.

Fa molts anys inicio un treball d’obertura de cos. He estat treballant com a músic i ballarina amb Cies. internacionals com Mayumana o el Cirque du Soleil entre d’altres, experiències amb les que he aprofundit en el treball corporal. Crec totalment en el poder transformador del moviment, la música i la consciència corporal. Sento que és necessari que tota dona tingui les eines corporals i la confiança en el propi cos per parir com cada una de nosaltres desitjem. Un plaer compartir! partimoviment.wordpress.com

Facebook
Instagram
Twitter