Relacions del cos i la veu

Cos i Veu

En aquest taller setmanal anirem desgranant aquestes relacions, treballant-les de forma col·lectiva i individual.

A cada classe treballarem una proposta diferent, fent un treball temàtic que portarem a la veu i al treball de repertori vocal. Es tracta de conèixer de mica en mica el nostre cos, obrint una relació perceptiva i entenent les contencions de la nostra base física. El cos és la biblioteca de tot allò que vivim i hem viscut. La nostra postura i aquestes contencions no són casuals.

Reconèixer aquestes tensions escoltant el nostre cos es tradueix en l’àmbit vocal en una millora constant a l’hora en un benestar del qual podem gaudir en totes les facetes orgàniques del cos.

Horari:

Dilluns de 16.30 a 18.30h.

Preu:

40€/mes o 120€/trimestrals
15€/una sessió

Inscripcions a:

jordihoms@yahoo.es | 697 12 22 50

 

Imparteix

Jordi Homs. Tenor de formació classica format a Barcelona i Paris. Al 1998 dono les primeres classes de cant a Cuba durant 9 mesos on treballo i investigo les relacions de la veu i el cos i les bases de la coherencia física en el moviment orgànic vinculat al cant. Desde el 1998 fins al dia d’avui aquesta ha estat la meva gran passió, ampliant dia a dia aquesta relació, descobrint les maravelloses conexions del cos i totes les dimensions que el cos representa en la seva base física. A nivell professional després d’iniciar la meva carrera com a cantant clàssic, he anat decantant el meu treball a la docencia del cant que en la actualitat és la base del meu treball.

Facebook
Instagram
Twitter