Sóc mare. Expressió i art

Sóc mare

La maternitat i lʼembaràs son un període de transformació de la dona i de creació de vida i, com a tal, és un moment de vulnerabilitat, coratge, paciència i de potent aprenentatge.

Aquesta transformació implica travessar un període dʼemocions intenses relacionades amb l’experiència de viure moments nous i sovint inesperats. Durant aquest etapa poden aparèixer aspectes nostres que no coneixíem i per molt que ens hàgim preparat i/o ens hagin explicat, l’experiència és totalment nova i sorprenent.

Sóc mare

És per això que es necessari trobar un espai dʼacompanyament respectuós, on es tingui lʼoportunitat dʼexperimentar i expressar lliurement tot el que ens va succeint i així retrobar-nos i viure més satisfactòriament en el nostre nou lloc. Un grup i un espai per sentir la confiança, el recolzament i el sosteniment; i on experimentar i compartir la nostra maternitat.

Aquest serà un temps per a tu, sense prejudicis, on pensar, sentir, crear i reflexionar sota un acompanyament respectuós, amb molt d’amor, llibertat i respecte.

Nadons i nens/es són molt benvinguts!

 

Horari:

Dimarts de 16.00 a 17.00h.

Preu:

40€/mes o 110€/trimestrals

Inscripcions a:

hola@elisendafuste.com | 644 30 37 32

Imparteix

Elisenda Fusté. Artterapeuta. Tot i haver-se especialitzat gràcies al màster integratiu en Artteràpia (Grefart – UdG, 2009-2011) i ser sòcia de l’Associació professional d’Artterapeutes Grefart, prèviament es va graduar en Realització audiovisual i multimèdia (2008) i va especialitzar-se en Fotografia (2009). La decisió que va prendre en reorientar la seva carrera professional, responia a la oportunitat que representa el poder aplicar tots els coneixements adquirits durant els anys universitaris en un àmbit terapèuticoartístic i, sobretot, a les ganes de poder treballar més a prop de les persones.

www.elisendafuste.com

Facebook
Instagram
Twitter