Taller de cosmètica natural

Vols aprendre a hidratar i cuidar la teva salut també des de fora?

Saps que cuidar-te amb productes naturals pot ser senzill i econòmic?”

En aquest taller presentarem les bases d’una Cosmètica Sana, experimentarem i prepararem diferents productes que ens podrem endur a casa:

  • una crema hidratant per la cara amb productes 100% naturals i a l’abast de tothom
  • una pasta de dents al gust de cadascú tant per grans com per petits
  • i una loció corporal per a després de la dutxa, perquè amb l’aigua de xarxa o els efectes dels agents externs (fred, sol) la pell es ressent i agraeix nodrir-la al moment amb un producte de rapida absorció per a no tacar la roba

 

Dia:

Dissabte 16 de febrer

Horari:

10.30 – 13.30h.

Preu:

35€/persona

Inscripcions a:

Per a més informació i inscripcions: larbreilapruna@gmail.com

 
L'arbre i la Pruna

L’arbre i la Pruna és un projecte familiar de Salut Integral que treballa la Cosmètica Natural. El.laborem productes naturals que contribueixen a fomentar la bellesa i el benestar de forma saludable. Recol.lectem les plantes que ens dóna el bosc i les que cultivem al mas, extraient dels nostres ruscs la cera d’opercle, el propolis i la mel. L’ecologia forma part de la nostra vida quotidiana, per això el nostre mètode de producció és artesanal i posem atenció, cura i molt d’amor en cada petit detall del procés. Gaudim, treballem i promocionem els productes de km 0, de qualitat ecològica i les plantes autòctones, pel seu inestimable potencial guaridor en la nostra salut, física i emocional. De formació Naturòpata, amb multitud de petits cursos i aprenentatges  que s’han anat conformant dins meu, hem creat una marca artesanal pròpia que es nutreix de la curiositat vital que professem per la Salut global del nostre cos.

Facebook
Instagram
Twitter