Taller Cosmetica Natural per a la dona

Vols aprendre a hidratar i cuidar la teva salut també des de fora?

Saps que cuidar-te amb productes naturals pot ser senzill i econòmic?”

Aquest és un taller per a conèixer millor el teu Cicle Mensual de la Dona a través de la Cosmètica Natural.
Creant Productes que reflexen els diferents moments i arquetips pels que passem , per a aprofitar aquesta naturalesa cíclica i potenciar-la cada dia.

4 productes per 4 fases, és un taller pràctic on aprendrem a fer olis, cremes, mascarilles, bàlsams i ens els endurem a casa; per a connectar-nos cada dia amb el nostre màxim potencial.

Showroom gratuït “Què és la cosmètica slow i quins beneficis et dóna”:

Divendres 22 de març de 17.30 a 19h.

Dia del taller:

Dissabte 6 d’abril, de 10.30 a 13.30h.

Preu:

35€/persona

Inscripcions a:

Per a més informació i inscripcions: larbreilapruna@gmail.com

L'arbre i la Pruna

L’arbre i la Pruna és un projecte familiar de Salut Integral que treballa la Cosmètica Natural. El.laborem productes naturals que contribueixen a fomentar la bellesa i el benestar de forma saludable. Recol.lectem les plantes que ens dóna el bosc i les que cultivem al mas, extraient dels nostres ruscs la cera d’opercle, el propolis i la mel. L’ecologia forma part de la nostra vida quotidiana, per això el nostre mètode de producció és artesanal i posem atenció, cura i molt d’amor en cada petit detall del procés. Gaudim, treballem i promocionem els productes de km 0, de qualitat ecològica i les plantes autòctones, pel seu inestimable potencial guaridor en la nostra salut, física i emocional. De formació Naturòpata, amb multitud de petits cursos i aprenentatges  que s’han anat conformant dins meu, hem creat una marca artesanal pròpia que es nutreix de la curiositat vital que professem per la Salut global del nostre cos.

Facebook
Instagram
Twitter