Taller de Pintura i taller d’Argila

Taller Pintura Argila

Seguint les condicions de l’Educació Creadora: El concepte d’Educació Creadora parla de les condicions necessàries perquè l’aprenentatge pugui desenvolupar-se de forma autònoma, segura i sense condicionaments ni limitacions.
L’expressió pictòrica apareix: quan es crea un grup heterogeni on les persones se senten segures i respectades. Un espai on s’investiga, juga, explora. Un espai exempt de judici. I el principi de confiança que fa que la persona aconsegueix fer coses.

Per a infants a partir de 3 anys, joves i adultes/ults.

Taula pintar Arno Stern

Horari:

Taller argila: dimecres a 17:15 a 18:15 h.
Taller pintura: dijous a 17:15 a 18:15 h.

Preu:

40€/mes + 5€/material al mes

*Començarem el taller quan hi hagi un mínim de 5 participants.
*Es demana dos mesos de compromís.

Inscripcions a:

patricia.hillaire@gmail.com | 629015016

 

Imparteix

Patricia Hillaire

Patricia Hillaire

El meu primer acostament a l’educació és a través l’Educació Creadora d’Arno Stern. Vaig pintar durant 2 anys i després em vaig formar. Al tornar a Barcelona vaig obrir un taller començant a relacionar-me amb famílies i escoles entre elles Xantala i més endavant La Caseta.

El meu interès creixent em va portar a fer una formació en educació lliure i continuar formant-me amb ‘Diraya Expressió’ (Bilbao).
Aquests 14 anys oferint tallers de pintura i argila i 4 anys com a acompanyant en escoles lliures m’animen a seguir en contacte amb la infància per aprendre i acompanyar des de la humilitat. http://dirayaexpresion.es/arno-stern/

 

Facebook
Instagram
Twitter