Tallers de Creativitat des de l’Educació Lliure

Creativitat Educacio Lliure Lluerna

A totes les persones ens agrada desenvolupar la creativitat. Quan som adultes la trobem a faltar en el nostre quotidià i en els infants si no s’expandeix, és com si les/els faltés una eina essencial i natural. És un aliment per a la nostra ànima que vibra fortament quan es posa en contacte amb la matèria, els colors, el volum, el moviment, el so.

A les tardes La Malva obre un espai de joc per a nens/es a partir de 3 anys fins a 12 anys.

Us hi esperem!

Nena dibuixant
 

Horari:

Dimecres de 15.30 a 17h

Preu:

35€/mes +  5€/material al trimestre

Inscripcions a:

644 846 696 (de 16h a 20 h.)
lamalva@lluerna.cat
facebook.com/lamalvaespaieducatiu

 

Acompanyants

Patricia Hillaire

Patricia Hillaire

El meu primer acostament a l’educació és a través l’Educació Creadora d’Arno Stern. Vaig pintar durant 2 anys i després em vaig formar. Al tornar a Barcelona vaig obrir un taller començant a relacionar-me amb famílies i escoles entre elles Xantala i més endavant La Caseta.

El meu interès creixent em va portar a fer una formació en educació lliure i continuar formant-me amb ‘Diraya Expressió’ (Bilbao).
Aquests 14 anys oferint tallers de pintura i argila i 4 anys com a acompanyant en escoles lliures m’animen a seguir en contacte amb la infància per aprendre i acompanyar des de la humilitat.

Neus Sousa

Neus Sousa

Apreciant l’educació i el benestar com arrels on créixer centro la meva formació en Magisteri i en Coaching amb Cavalls. En sorgeix Dhara, projecte que abraça activitats lúdiques i de benestar a l’aire lliure i amb cavalls.

Al mateix temps, després de treballar en l’ensenyament públic a escoles de Barcelona i Girona, obro la mirada a conèixer l’Educació Lliure. Començo la meva trajectòria professional en aquest àmbit el 2013. Em nodreixo en formació en Educació Lliure i acompanyament emocional a la infància i aquest camí il.lumina altra vegada amb sentit coherent i vital la meva experiència d’acompanyament respectuós als infants.

Facebook
Instagram
Twitter