Espai de creativitat i Joc lliure

Creativitat Educacio Lliure Lluerna

Un espai i un temps per explorar, crear i jugar amb llibertat. Amb propostes obertes com el taller d’argila, pintura, altres manualitats amb paper, cosir, cuina, etc i un espai on endinsar-se en el joc lliure des del moviment, el joc simbòlic, els contes, l’espai de sorra, el teatret… i tot el que es pugui crear, inventar i construir!

A les tardes La Malva obre un espai de joc per a nens/es a partir de 2 anys fins a 12 anys.

Us hi esperem!

Nena dibuixant

Horari:

Dimecres de 17.30 a 19h

Preu:

35€/mes +  10€/material al trimestre

Inscripcions a:

644 846 696 (de 16h a 20 h.)
lamalva@lluerna.cat
facebook.com/lamalvaespaieducatiu

 

Acompanyants

Patricia Hillaire

Patricia Hillaire

El meu primer acostament a l’educació és a través l’Educació Creadora d’Arno Stern. Vaig pintar durant 2 anys i després em vaig formar. Al tornar a Barcelona vaig obrir un taller començant a relacionar-me amb famílies i escoles entre elles Xantala i més endavant La Caseta.

El meu interès creixent em va portar a fer una formació en educació lliure i continuar formant-me amb ‘Diraya Expressió’ (Bilbao).
Aquests 14 anys oferint tallers de pintura i argila i 4 anys com a acompanyant en escoles lliures m’animen a seguir en contacte amb la infància per aprendre i acompanyar des de la humilitat.

Neus Sousa

Neus Sousa

Apreciant l’educació i el benestar com arrels on créixer centro la meva formació en Magisteri i en Coaching amb Cavalls. En sorgeix Dhara, projecte que abraça activitats lúdiques i de benestar a l’aire lliure i amb cavalls.

Al mateix temps, després de treballar en l’ensenyament públic a escoles de Barcelona i Girona, obro la mirada a conèixer l’Educació Lliure. Començo la meva trajectòria professional en aquest àmbit el 2013. Em nodreixo en formació en Educació Lliure i acompanyament emocional a la infància i aquest camí il.lumina altra vegada amb sentit coherent i vital la meva experiència d’acompanyament respectuós als infants.

Facebook
Instagram
Twitter