Teràpia corporal individual

Teràpia corporal

Reflexoterapia podal

Reflexoteràpia podal amb massatge de cames

En els peus es reflexen els diferents òrgans, glàndules i zones anatòmiques del cos a travès de canals energètics i del sistema nerviós. Aplicant tècniques de digito pressió s’estimulen els punts reflexes aconseguint augmentar la vitalitat i el poder d’auto-sanació del cos. Complementant la sessió amb un massatge circulatori i muscular de tota l’extremitat inferior per alleugerir els dolors i el cansament de les cames produït per sobrecàrrega, varius i retenció de líquids.

Durada sessió individual:

75 minuts

Preu:

35€

Drenatge limfàtic

Drenatge limfàtic manual

Amb aquesta tècnica ajudem al cos a estimular el seu sistema de defenses i a netejar toxines dels teixits tous mobilitzant la limfa a un ritme molt lent i sostingut. Amb maniobres suaus de bombeig es condueix la limfa cap a les diferents estacions de ganglis: engonals i axil·les. Especialment indicat per a la retenció de líquids.

 

 

Durada sessió individual:

90 minuts

Preu:

40€

Cranisacral

Teràpia cranisacral biodinàmica

Teràpia manual amb un toc especialment suau que ens condueix a un estat  de relaxació profunda, on es crea un espai d’escolta cap al cos que li permet expressar el seu moviment intern, estructural i energètic per alliberar les tensions i recuperar l’equilibri.

 

Durada sessió individual:

90 minuts

Preu:

40€

Pilates

Pilates & massatge

Dins la mateixa sessió individual personalitzada es convinen exercicis de respiració, coordinació de moviment, de tonificació muscular, estiraments, reeducació postural i massatge. Proporcionant un augment de la flexibilitat articular i de l’elasticitat, la tonicitat i la força muscular.

Durada sessió individual:

90 minuts

Preu:

40€

Quiromassatge

Quiromassatge

El quiromassatge és una tècnica que consisteix a manipular pell, teixit adipós i músculs del cos humà. El que diferencia i identifica el quiromassatge és que es tracta d’un massatge manual, de manera que només la mà humana està capacitada per percebre amb exactitud el grau de pressió a exercir i la sensibilitat amb el teixit per tractar.

Durada sessió individual:

60 o 90 minuts

Preu:

60 minuts: 35€
90 minuts: 40€

Més informació de totes les teràpies i inscripcions a:

Email: delmar75es@yahoo.es
Telefon: 686 42 26 52

Imparteix

Maria del Mar Martinez. Des del 2000 fins al 2008 practica diferents tècniques de dansa contemporània i altres tècniques corporals com Contact, Dansa Aèrea, Moviment Autèntic, Body Mind Centering i Mètode Pilates a l’Escola Municipal de Dansa de Celrà. A partir del 2004 comença a formar-se en teràpia manual de Quiromassatge, Reflexoteràpia Podal i Drenatge Limnfàtic (Mètode Vodder) a l’Escola Fuselles de Girona. Al 2012 rep formació de Pilates Mat amb Estudi Stoott Pilates al Centre Dona 10 de Barcelona. I durant el període 2009-2011 realitza estudis de Teràpia Craneosacral Biodinàmica amb José Lorenzo Pérez a l’European School of Craniosacral Therapy. Darrerament s’ha format en Kinesiologia Holística amb Pilar Oncins a l’Escola Fuselles de Girona.

Facebook
Instagram
Twitter