Una mirada tecnològica

Casal Setmana Santa

Per Setmana Santa traiem del calaix Ratatouille, guanyadora d’un Òscar com a millor pel·lícula d’animació i ens endinsem en un món d’aventures tecnològiques.

Remy, una rata que somia en convertir-se en xef emprèn una arriscada proesa en fer una aliança amb el fill d’un dels cuiners més prestigiosos de París.

Remy esdevindrà el protagonista dels nostres reptes audiovisuals i multimèdia en una setmana santa plena d’activitats estimuladores per als nens i nenes que els permetran programar una pantalla de videojoc, dissenyar en 3D alguns dels personatges del film i fotografiar les escenes més representatives i divertides del llargmetratge.

Tot dins d’un marc de joc, treball cooperatiu i creativitat.

Adreçat a:

Nens i nenes de 6 a 12 anys.

Recomanacions:

Es recomana a tots els participants que portin un portàtil o una tablet per dur a terme les activitats del curs. D’aquesta manera podran seguir jugant i aprenent a casa i tindran l’oportunitat d’emportar-se els projectes multimèdia que hagin desenvolupat.

Dies i horari:

10, 11, 12 i 13 d’abril
De 9.00 a 13.00 h.

Servei d’acollida gratuït: de 8.30 a 9:00h i de 13.00 a 13.30h (cal avisar amb antelació)

Preu:

100€

Descomptes:

* Descompte del 10% sobre la inscripció del segon germà
* Descompte del 15% sobre la inscripció del tercer germà
* Descompte del 5% per famílies monoparentals o nombroses

Lloc de realització:

Lluerna (Carrer indústria 8, Rupià. Baix Empordà)

Inscripcions:

Fins el 3 d’abril

Places límitades a 20 participants

Inscriu-te a l'activitat

 

Imparteix

 

EramZetaL’Escola ERAM Zeta, projecte educatiu de l’Escola Universitària ERAM i ERAM Medialab, sorgeix amb la finalitat d’educar en l’ús de les noves tecnologies aplicades, les arts escèniques i la creativitat amb l’objectiu de preparar a la societat pels reptes socioculturals i econòmics del segle XXI. ERAM Zeta està dirigida a nens des de 4 anys fins als 17 que volen formar-se en el camp de les noves professions creatives. L’escola aposta per una formació multidisciplinària basada en l’eduteniment, en el qual a partir de jocs, recursos innovadors i processos creatius, realitzen un trajecte formatiu amb l’ús dels audiovisuals i les noves disciplines artístiques com a eix transversal, estimulant així la seva imaginació i habilitats digitals. ERAM Zeta es caracteritza per utilitzar metodologies d’aprenentatge significatiu, amb les quals els alumnes són el centre dels processos d’ensenyament-aprenentatge.

 

Facebook
Instagram
Twitter