Vellesa. Expressió i creació

Vellesa expressió creació

A través de tècniques artístiques i corporals explorarem qui som i descobrirem alguns territoris comuns que compartim amb altres persones. L’experimentació i creació dóna lʼoportunitat de realitzar un recorregut on poder viure de forma diferent les nostres dificultats, sostenir els possibles malestars i convocar les nostres energies.

Un espai que ens permetrà augmentar lʼautoestima i la confiança, restablir o augmentar el sentiment dʼutilitat, redescobrir les capacitats creatives físiques i mentals, apropar-nos a la nostra pròpia dimensió de desig i dʼil·lusió, i compartir experiències.

Aquest taller serà un espai de creativitat, amor, confiança, escolta, llibertat i respecte.

Adreçat a persones de la tercera edat sense necessitat de tenir experiència artística ni coneixements tècnics previs.

Horari:

Consulta’ns els horaris

Preu:

38€/mes o 100€/trimestrals

Inscripcions a:

hola@elisendafuste.com | 644 30 37 32

Imparteix

Elisenda Fusté. Artterapeuta. Tot i haver-se especialitzat gràcies al màster integratiu en Artteràpia (Grefart – UdG, 2009-2011) i ser sòcia de l’Associació professional d’Artterapeutes Grefart, prèviament es va graduar en Realització audiovisual i multimèdia (2008) i va especialitzar-se en Fotografia (2009). La decisió que va prendre en reorientar la seva carrera professional, responia a la oportunitat que representa el poder aplicar tots els coneixements adquirits durant els anys universitaris en un àmbit terapèuticoartístic i, sobretot, a les ganes de poder treballar més a prop de les persones.

www.elisendafuste.com

Facebook
Instagram
Twitter